Ørn Software kjøper Facility Management

Fra og med i dag, 08.03.2021, er Ørn Software eier av Facility Management. Facilit blir dermed en del av produktporteføljen til et av Norges største programvareselskap. Dette vil utvilsomt være positivt for alle våre kunder.

Vi vil takke Saga Corporate Finance som har vært vår finansielle rådgiver i prosessen og Simonsen Vogt Wiig som har vært vår juridiske rådgiver. Begge disse rådgiverne har bidratt på en fantastisk god måte i prosessen.

Sten-Roger Karlsen, CEO i Ørn Software sier at gjennom kjøpet av Facilit, får Ørn Software en markedsandel innen Facility Management-området i Norge på 39 prosent. Les mer i pressemeldingen på www.ornsoftware.com

Facilit har en fleksibel og moderne programvare, som har truffet sin del av markedet svært godt. De har hatt en fin vekst i omsetning og antall kunder gjennom årene. De har en kundeavgang som er nesten fraværende, noe er et tegn på en fornøyd kundeportefølje. Facilit har lyktes svært godt i en del av markedet som Ørn så langt har hatt liten tilstedeværelse, nemlig norske kommuner og fylkeskommuner. Markedsmessig utfyller vi hverandre svært godt, fortsetter Karlsen.

Sten-Roger Karlsen, CEO i Ørn Software

 

Det er utrolig spennende å bli en del av Ørn Software, som vi oppfatter som ambisiøse og innovative. Vi er stolte over det vi har skapt og gleder oss til den videre ferden for Facilit som produkt.

Stein-Are Engstad, daglig leder i Facility Management AS

 

Publisert: 08. mars 2021