Ørn Facilit brukerforum 2022

Nå er det lenge siden vi har sett dere og vi synes det er på tide å møtes!

Se programmet her: https://www.facilit.com/brukerforum/

Den 15-16.november inviterer vi til Ørn Facilit brukerforum 2022 på Clarion Hotel The Edge i Tromsø.

Det vil bli lansering av nye Facilit FDVU-produkter og presentasjoner av kundeprosjekter. i FDVU-området. Vi har satt av tid til nettverksbygging og «mingling» med sosialt arrangement tirsdags kveld.

BIM

BIM blir mer og mer sentralt i den daglige driften. Facilit har dette året hatt fullt fokus på å utvikle funksjonalitet knyttet til tegningsmodeller. I tillegg vil vi presentere erfaringer fra implementeringsprosjekt der bruk av IFC-modell som digital tvilling er sentral.

FDV-dokumentasjon

«NS 3456 for dokumentasjon for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling for bygninger og tilhørende uteområder» er akkurat kommet i revidert utgave. Vi vil i den anledning presentere den helt nyutviklede Facilit FDV-dokumentasjonsmodulen. Modulen gir byggherre full fleksibilitet i oppbygging av FDV-bøkene, samtidig som systemet legger til rette for at du kan følge anbefalingene fra NS 3456.

 

Om arrangementet:

Ørn Facilit brukerforum starter tirsdag 15.november med lunsj kl 11.30 og avsluttes onsdag 16.november kl 16.00 på The Edge.

 

Priser:

Meld deg på i dag for å sikre deg plass. Det er begrenset antall plasser.

Pris for Ørn Facilit Brukerforum kr 6.950,- per pers eks. mva (prisen inkluderer: brukerforum med lunsj/kaffe/snacks begge dager og nordlyscruise med påfølgende festmiddag. Vi tar forbehold om at det er mange nok påmeldte til at vi kan gjennomføre nordlyscruiset. Hvis det blir avlyst så vil vi tilby et alternativ).

Link til påmelding:  https://axacoair.se/go?B2YvvVaf

Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte

Hotell

Du kan bestille hotellrom på Clarion Hotel The Edge og bruke bookingkode ØRN22. Pris fra kr 1795,- per natt. Brukerforum er midt i høysesongen for nordlysturismen i byen, så vi anbefaler dere å være tidlig ute med å benytte dette gode tilbudet.

 

Vi gleder oss til kundesamling og håper på å se deg i Tromsø!

Denne eposten er sendt til våre kundekontakter, send den gjerne videre internt til dem det er relevant for.

 

Hilsen oss i Ørn Facilit

Publisert: 16. september 2022