Gratis webinar tors. 23.04.20: Kartvisning i Facilit FDVU

NYHET – Kart blir et nytt punkt i hovedmenyen i Facilit FDVU, med valg på forskjellige kartvisninger. Så hvorfor er kart blitt så viktig?

Nå kan du sende arbeidsordre direkte fra kartet i Facilit FDVU. Vi har opprettet en sjekkliste etter Udirs smittevernsanbefalinger for barnehager og skoler og SFO. Vi deler den med dere og viser hvordan dere kan sende den ut til alle barnehager og skoler i én operasjon ved hjelp av kartvisningen.

Vi viser deg hvilke fordeler din virksomhet kan få ved å ta i bruk kartvisning i Facilit FDVU. Hvilken betydning har dette for deg som jobber med forvaltning og/eller drift av fasiliteter som bygg, anlegg og objekter?

Dette er et skreddersydd webinar for deg som jobber med Facilit FDVU som verktøy. Vi vil vise deg hvilke muligheter som finnes rundt dagens funksjonalitet i Facilit FDVU Kart og Matrikkel.

I webinaret vil du lære:

  • Forutsetninger for å ta i bruk den nye kartvisningen
  • Søke frem og finne bygg ved hjelp av kombinasjonen liste og kart
  • Få en grafisk overordnet oversikt over ulike typer bygg
  • Oppdatere basisinformasjon på mange bygg i én operasjon
  • Sende arbeidsordre fra kartvisningen

Praktisk informasjon:
Webinaret er gratis men krever påmelding. Vi sender deg en link på e-post som du trykker på for å delta. Det er mulighet for å stille spørsmål underveis i webinaret. Møt gjerne opp 10 minutter før, da har du god til å teste at lyd/bilde fungerer, og vi er tilgjengelige for uformell prat.

Meld deg på

Vi har også nettopp lansert våre nettkurs i Facilit FDVU, de første holdes allerede i neste uke. Gå til kursoversikten for mer informasjon og påmelding.

 

Publisert: 20. april 2020