Facility Management AS overtar driften til Senix Consulting AS

Facility Management AS var med på etablering av Senix Consulting AS i 2019 med en eierandel på 30%. Fra 1. januar 2021 overtar Facility Management AS eierandelene fra de andre to aksjonærene Tor Børre Meyer og Hans Jakobsen. Ledelsen i Facility Management AS ser på dette som en spennende mulighet til videreutvikling av kundegruppen til Senix. Kundene er primært private byggforvaltere som benytter Facilit FDVU til bl.a. dokumentasjon av legionella, brannvern og driftsoppgaver.

Daglig leder i Facilit, Stein-Are Engstad vil også være daglig leder i Senix. Kundene til Senix vil fortsatt få nødvendig support fra Hans Jakobsen, i tillegg til at de kan benytte Facilit supportsenter. Alle avtaler løper videre og kundene får tilgang til ressurspersoner i Facilit som kjenner til hele produktporteføljen Facilit FDVU. Kundene vil få tilbud om vårt kundeoppfølgingsprogram som innebærer bla. hyppige statusmøter, nettbaserte kurs, forum for nettverksbygging og  gratis webinarer som tar opp problemstillinger innenfor FDV området.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi vil takke alle kundene og brukerne av Facilit FDVU og vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere!

Kontaktperson:

Stein Are Engstad, Daglig leder, Facility Management AS

 

Publisert: 01. februar 2021